We kunnen bijna live!

bijna live

Nog even voordat we van start kunnen gaan met onze nieuwe aanwinst ”SEO Outsourcing”.

Al maanden zijn we bezig met het opzetten, vernieuwen en verbeteren van onze SEO diensten om straks al onze huidige alsook nieuwe klanten de beste diensten en services te kunnen bieden.

Voor onze huidige klanten zal er in positieve zin heel wat gaan veranderen en nieuwe klanten zullen de beste SEO leverancier van Nederland ervaren. Waarom? Wij vinden dat in een zeer bewegende markt als deze constant gewerkt moet worden aan vernieuwing en verbetering in zowel diensten als service. Technieken van 7 jaar geleden werken nu niet meer, en over 7 jaar zullen een groot deel van de huidige diensten ouderwets zijn.

We zijn dus bijna zover om van start te gaan met SEO Outsourcing. Er zijn nog een aantal zaken die afgerond moeten worden. Hieronder een lijstje:

  • Management tool moet nog worden afgerond en getest.
  • De puntjes moeten nog op de i gezet worden voor deze nieuwe website. 
  • Een aantal van onze netwerken moeten nog gedeeltelijk worden geoptimaliseerd.
  • Ons personeel is zich actief aan het bijscholen m.b.t. onze nieuwe diensten.

Wanneer precies?

Een aantal van onze nieuwe diensten worden al toegepast op een aantal klanten. Ook zijn er al een aantal bestaande diensten verbeterd en worden al dagelijks ingezet in misschien wel uw campagne. We durven nog geen exacte datum te noemen wanneer alles actief en draaiende is, maar onze verwachtingen zullen zijn zo rond eind februari begin maart.

Wanneer u geïnteresseerd bent en op de hoogte gehouden wenst te worden laat dan even een reactie hieronder achter. We zullen u dan op de hoogte houden van onze vorderingen en u op de hoogte stellen over de exact datum wanneer we live gaan!

 

Reageer ook!

reacties

Share

Zoekmachine optimalisatie specialist. In 2009 de switch gemaakt van chef-kok naar online marketing specialist. Inmiddels een aantal succesvolle bedrijven opgezet zoals JG Webmarketing, SEO Outsourcing en Linkbuilding Masters. Ik lees graag boeken als ''Think and Grow Rich'' en ''Master your mindset'' van Michael Pilarczyk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.