Linkbuilding

Zoals u wellicht wel weet is linkbuilding een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Deze dienst is dan ook wel de meest bekende dienst als het gaat om het aanbod van SEO diensten. Jammer genoeg heeft een groot deel van deze aanbieders te weinig of zelfs geen ervaring en kennis op het gebied van SEO en linkbuilding. Het is namelijk vrij makkelijk om wat linkjes te verkrijgen op websites en deze aan te bieden als linkbuilding. Heeft u dit ook ervaren? Bent u op zoek naar een professionele linkbuilder met veel ervaring?Maak dan kennis met onze professionele linkbuilding diensten!


Linkbuilding

Autoriteit Verhogen met Linkbuilding

Het doel van linkbuilding is het verhogen van de autoriteit van een website. Wij leveren onze linkbuilding diensten aan op white label niveau. Onze linkbuilding diensten zijn divers, relevant, waardevol en professioneel. Hieronder leest u meer over hoe wij deze diensten aanbieden.Opschonen Linkprofiel

Om een SEO en vooral de daarbij horende linkbuilding campagne tot een succes te maken, is het verstandig om eerst het linkprofiel te analyseren en eventueel op te schonen. Zo weet u of het huidige linkprofiel schoon is van eventuele spam, irrelevante of waardeloze backlinks. Door het opschonen van een linkprofiel zal de opvolgende linkbuilding campagne een beter resultaat geven. Daarnaast heeft u op deze manier duidelijk de huidige situatie in beeld waarop de linkbuilding campagne op ingezet dient te worden.


Anchor tag verhoudingen


Linkbait


Linkbait

Linkbait is één van de meest mooie manieren op het gebied van linkbuilding om een mooi en net linkprofiel op te bouwen. Linkbait is het verkrijgen van backlinks doordat derden naar de website van uw klant gaan linken. Dit omdat zij uw content zo uniek en/of waardevol vinden dat zij hun bezoekers hiervan op de hoogte willen stellen. Zover wij weten is er geen enkel ander bureau die deze diensten op white label niveau aanbiedt. U moet dan ook bij ons zijn voor deze diensten. Let wel op, linkbait diensten zijn niet geschikt voor een kleine ondernemer. Dit komt door de complexiteit en de investering die hiervoor nodig is.
Gastbloggen

Er zijn vandaag de dag tal van bloggers actief die op regelmatige basis een artikel schrijven voor hun blog. Deze bloggers doen dit meestal als hobby, maar ook als werk. Deze bloggers hebben vaak een groot Social netwerk om zich heen gebouwd en hun blogs worden vaak veel gelezen. Wij hebben in ons netwerk tal van dit soort bloggers verzameld waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Wij kunnen deze bloggers dan ook benaderen om voor de website van uw klant een artikel te schrijven op hun blog. Uiteraard wordt er dan ook één of meerdere vermeldingen gemaakt naar de website van uw klant.


SEO Outsourcing


backlinks kopen


Backlinks Kopen

Zoals vele linkbuilders het aanbieden is de variant waarbij losse backlinks afgenomen kunnen worden. Ook bij ons kunt u terecht voor het afnemen van losse backlinks. Het voordeel van deze manier van afnemen is dat u zelf de linkbuilding campagne voor uw klant kunt samenstellen en op deze manier ook de kosten makkelijker onder controle heeft. De links die u bij ons bijvoorbeeld per stuk kunt afnemen zijn:

  • Content backlinks
  • Startpagina backlinks
  • Bedrijvengids vermeldingen
  • Marktplaats advertenties
  • Wikipedia backlinks
  • Homepage backlinks
  • Linkpartner backlinksLinkbuilden o.b.v. Concurrenten

Het is mogelijk om op basis van de concurrenten van uw klant een linkbuilding campagne op te zetten. Dit uiteraard om concurrenten die boven uw klant gepositioneerd zijn in Google. Theoretisch is het zo dat als de website van uw klant on-page en off-page gelijk of beter geoptimaliseerd is als zijn of haar concurrenten, dat deze ook gelijk zou moeten scoren. Daarnaast is het zo dat de concurrent blijkbaar iets goed doet waardoor zij boven uw klant scoren. Op basis van de concurrenten van uw klant maken wij een overzicht van alle linkprofielen. Op basis van deze linkprofielen gaan wij deze websites benaderen om daar voor uw klant ook een link op te bemachtigen.


SEO expert


Social media linkbuilding


Social Media Linkbuilding

Social Media linkbuilding, ook wel Social signals genoemd, wordt door Google steeds meer gebruikt om de posities in Google te bepalen voor websites. Link vermeldingen op Social Media is dan ook erg belangrijk binnen een linkbuilding campagne. SEO Outsourcing zorgt ervoor dat u vermeldingen op Social Media krijgt en deze worden verspreid. Dit doen wij met name op Facebook omdat dit het grootste Social Media netwerk betreft. Zo plaatsen wij de websites van uw klanten op Facebook groepen en pagina’s binnen ons netwerk.


White Label Linkbuilding


Opschonen Linkprofiel

Uw klant heeft een aantal slechte backlinks in zijn/haar linkprofiel? Wij helpen u deze graag op te schonen.


Backlinks Kopen

U vind het fijn om zelf voor uw klanten losse backlinks in te kopen? Bij SEO Outsourcing heeft u deze mogelijkheid.

Link Earning

Wij zetten graag een linkbait project op voor uw klant om zo ''echte'' backlinks te genereren voor uw klant.


Concurrentie Linkbuilding

Uw klant wilt o.b.v. zijn/haar concurrenten een linkbuilding campagne voeren? Wij verzorgen op maat gemaakte campagnes.

Gast Bloggers

U wilt dat bloggers over uw klant gaan schrijven en hier vermeldingen in maken naar zijn/haar website?


Social Signals

U wenst Social Media in te zetten binnen de linkbuilding campagne van uw klant? Wij helpen u hier graag verder mee.


SEO Specialisten

Om een linkbuilding campagne succesvol in te zetten zijn er SEO specialisten nodig. SEO outsourcing is gespecialiseerd in SEO en helpt u dan ook met veel passie en kennis op dit vlak.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Senior SEO Specialist


Contact Opnemen / Afspraak Maken?


BEL ONS DIRECT!

Neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel direct met 026 820 0068 voor meer informatie over linkbuilding.

MAIL ONS DIRECT!

Wenst u liever per mail contact met ons op te nemen met uw vragen over linkbuilding of andere SEO diensten? Mail dan naar info@seooutsourcing.nl.