Linkbait (linkearning)

Het verkrijgen van backlinks naar de website van uw klant doordat uw klant bijvoorbeeld goede informatie (waarde) geeft op zijn of haar website is een goede manier van linkbuilding. Maar hoe krijgt u het voor elkaar dat dit ook daadwerkelijk gebeurt? En hoe zorgt u ervoor dat potentieel publiek die dit zouden kunnen doen deze waarde ook zullen vinden bij uw klant? Middels onze linkbait projecten kunnen wij hiervoor zorgen.


Linkbait

Linkbait onmogelijk? niet bij ons!

Elk SEO aanbieder weet dat linkbait een van de meest natuurlijke vormen is als het gaat om linkbuilding. Echter kan vrijwel geen van deze aanbieder een dergelijk project u aanbieden. Vanwege verschillende argumenten die vaak onmogelijk lijken, maar die zeker niet onmogelijk zijn.Waarom U Linkbait Moet Inzetten

Als we het hebben over linkbuilding of het verdienen van backlinks dan heeft Google hier een uitgesproken mening over. U mag backlinks creëren, maar dan wel als dit waarde toevoegt voor de bezoeker van die website. Liever ziet Google dat webmasters uit zichzelf linken naar een website omdat daar meer informatie of waardevolle content te vinden is voor hun bezoekers. Dat is nu precies wat wij doen met onze linkbait projecten voor uw klanten.


SEO expert


Website optimalisatie


Hoe Linkbait Inzetten

Wachten totdat webmasters uit zichzelf naar uw website gaan linken is geen optie en is geen effectieve manier van het verkrijgen van backlinks uit de natuurlijke weg. Wij kunnen echter wel webmasters stimuleren uit zichzelf te gaan linken naar de website van uw klant. Dit doen wij door een connectie te maken met deze webmasters en hun op de hoogte te houden van de waarde die u creëert op de website van de klant. Het bieden van waardevolle content is hierin een must!
Linkbait In De Praktijk

Wanneer u de klant op het gebied van zoekmachine optimalisatie een zeer kwalitatieve dienst wilt aanbieden is linkbait een goede mogelijkheid. Hieronder ziet u in het kort hoe wij in een dergelijk traject te werk gaan voor uw klant.


CONNECTIE MAKEN

We zullen op zoek gaan naar webmasters welke actief zijn in de markt van uw klant en hiermee contact leggen.

WAARDE CREËREN

We zullen waarde creëren op de website van uw klant zodat we er zeker van zijn dat connecties hierin geinteresseerd zullen zijn.

WAARDE DELEN

De waarde die is gecreëerd op de website van uw klant gaan we onder de aandacht brengen bij alle connecties.

GEVEN EN NEMEN

Om te kunnen ontvangen moet u eerst geven. We zullen het voor connecties zo makkelijk en interessant mogelijk maken om te kunnen geven.SEO Specialisten

Onze SEO specialisten weten als geen ander hoe zij waarde kunnen creëren voor webmasters in de branche van uw klanten. Om dit om te zetten in een succesvolle linkbait campagne zullen zij hier hun kennis en focus op leggen.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Senior SEO Specialist


Contact opnemen / Afspraak maken?


BEL ONS!

Wenst u een linkbait campagne voor uw klant te starten of wenst u hier meer informatie over? Bel ons dan op 026 820 0068.

MAIL ONS!

Wenst u een linkbait campagne voor uw klant te starten of wenst u hier meer informatie over? Mail ons dan op info@seooutsourcing.nl.