Website optimalisatie

De basis van een goede en vooral succesvolle SEO campagne begint met website optimalisatie. Wanneer u linkbuilding in gaat zetten op een website die niet is geoptimaliseerd? Dan zal het effect vele malen minder zijn dan een geoptimaliseerde website. De basis van een succesvolle SEO campagne is dan ook website optimalisatie. De optimalisatie van een website is van cruciaal belang bij het behalen van uw doelen en die van de klant. Website optimalisatie is een tijdrovende, maar vooral ook technische taak. SEO outsourcing helpt u met het correct optimaliseren van uw website op verschillende vlakken. Op deze pagina vindt u dan ook een overzicht van deze diensten.


Website optimalisatie

Ons Aanbod: Website Optimalisatie

Om de SEO campagne van uw klanten succesvol te maken en hier het best mogelijke uit te halen is de basis van groot belang. Met onderstaande website optimalisatie diensten biedt u uw klant een goede start.


Website Snelheid Optimalisatie

De snelheid waarop een website wordt geladen is van belang voor de vindbaarheid in Google. Google wil hun gebruikers namelijk alleen websites tonen die makkelijk in gebruik zijn en dus snel laden in elke browser. Zo controleert Google de laadsnelheid van de website van uw klanten op verschillende apparaten en browsers. Hoe sneller uw website geladen wordt, hoe beter uw website scoort binnen Google. SEO Outsourcing zal de website van uw klanten hierop optimaliseren, waardoor zij een streepje voor hebben op hun online concurrentie. Wilt u weten hoe snel de website van uw klant geladen wordt op verschillende apparaten en browsers? Google stelt een tool ter beschikking om dit te controleren en geeft hierin ook aan wat u kunt veranderen om dit te verbeteren. Deze tool word de ”PageSpeed Insights” genoemd.Website snelheid optimalisatie


Content optimalisatie


Content Optimalisatie

Om de website van uw klant goed vindbaar te maken op specifieke zoektermen is content van groot belang. Zonder goede content kan Google niet goed bepalen waar een webpagina over gaat. Als gevolg van slechte of geringe content op een webpagina zal deze niet goed vindbaar zijn in Google. SEO Outsourcing kan de website van u klanten hierop controleren en indien van toepassing aanpassen en/of aanvullen. Samen met onze copywriters zullen wij de content op de website van uw klant optimaliseren en inrichten voor zowel de bezoeker als voor Google. Zo vinden bezoekers deze webpagina’s beter en zal Google deze webpagina’s beter indexeren in zijn/haar resultaten.Meta optimalisatie

Bij website optimalisatie is de meta optimalisatie een belangrijk onderdeel dat een echte toevoeging biedt binnen uw SEO campagne. De meta gegevens van een webpagina geeft Google aan waar een webpagina over gaat. De meta gegevens van een webpagina kan dan ook gezien worden als een inleiding voor Google waarover deze pagina gaat. Naast dat Google deze meta gegevens gebruikt voor het indexeren, heeft het een extra tweede functie. Deze tweede functie is zichtbaar tussen de rest van de resultaten. De meta gegevens worden namelijk gebruikt om dit te laten zien in de resultaten van Google. Onder meta gegevens verstaan wij onder andere de volgende zaken:

  • Metat titel
  • Meta omschrijving
  • Meta zoektermen

Daarnaast controleren wij ook zaken als de alt=tag van uw afbeeldingen.
Meta optimalisatie


Linkbait


Rich Snippets

Binnen de optimalisatie van de website van uw klant is Rich Snippets bijna niet meer weg te denken. Al heeft het niet heel veel invloed op de positionering in Google, het geeft veel meerwaarde in de zichtbaarheid binnen Google. Een website wordt in Google normaliter weergeven met een titel, url en een omschrijving van de website (meta gegevens). Met een Rich Snippets kunt u hier verschillende zaken aan toevoegen. Zaken die u hieraan kunt toevoegen zijn onder andere:

  • Reviews (sterretjes)
  • Events
  • Producten
  • Recepten
  • Mensen
  • Video’s
  • Auteurs

SEO Outsourcing helpt u graag dit voor uw klanten te verwezenlijken.
Website Structuur

De structuur van een website heeft invloed op de manier waarop Google de website van uw klant indexeert en ziet. De structuur van een website moet dan ook goed en duidelijk zijn voor Google. Vooral als uw klant een webshop heeft met veel uiteenlopende producten, is het aanbrengen van een goede structuur van groot belang. Google kan met een goede structuur makkelijker duidelijk krijgen waar de website over gaat en onderverdelen in relevante onderwerpen. Het toepassen van een goede structuur noemen wij ook wel een silo structuur. SEO Outsourcing brengt graag een goede structuur voor uw klant aan zodat Google deze website goed kan onderverdelen in verschillende (Silo’s).Anchor tag verhoudingen


Linkbait


Mobielvriendelijke Website

Steeds meer mensen gebruiken het internet met een mobiel apparaat. Denk hierbij aan een tablet of smartphone. Google houdt er dan ook rekening mee dat er veel mensen zijn die de zoekmachine gebruiken met deze apparaten. Dat uw website mobielvriendelijk moet zijn is dan ook niet alleen belangrijk voor uw bezoekers, maar ook voor Google. Zo controleert Google uw website op mobiele weergave en geeft voorrang aan websites die dit goed voor elkaar hebben. SEO outsourcing zorgt ervoor dat de website van uw klant volledig mobielvriendelijk is ingericht. U kunt met een tool van Google controleren of uw website mobielvriendelijk is ingericht.


White LabelWebsite Optimalisatie


Website Snelheid

Wij verbeteren de laadsnelheid van de website van uw klant om zo betere posities in Google te krijgen.


Rich Snippets

Met Rich Snippets wordt de website van u klant opvallender weergeven in Google en trekt dit meer bezoekers.

Content Optimalisatie

Door goede en relevante content toe te voegen aan de website van uw klant weet Google waar hij over gaat.


Website Structuur

Met een duidelijke structuur weet Google makkelijk en snel alle pagina's van de website van uw klant te vinden en goed te indexeren.

Meta Optimalisatie

Wij lopen alle meta gegevens van de website van uw klant na om zo een goede weergave in Google te krijgen.


Mobielvriendelijke Website

Zorg ervoor dat de website van uw klanten op alle apparaten en browser goed wordt weergegeven en profiteer!


SEO Experts

Om de website optimalisatie van uw klanten succesvol op te leveren, hebben wij SEO specialisten in dienst. Hieronder vindt u een aantal van deze specialisten.

Contact opnemen/ Afspraak maken?


BEL ONS DIRECT!

Heeft u een klant(en) waarvoor website optimalisatie toegepast moet worden? Bel ons dan op 026 820 0068

STUUR EEN MAIL!

Wilt u weten wat SEO Outsourcing voor u kan betekenen? Mail ons dan op info@seooutsourcing.nl.