Opschonen van het Linkprofiel

Wanneer de website van uw klant al een tijdje bestaat dan is de kans groot dat het linkprofiel niet helemaal meer is zoals het moet zijn. Zo kan het zijn dat er ongewenste verwijzingen zijn binnen het linkprofiel of dat de verhoudingen niet correct zijn. Als we het hebben over de verhoudingen in het linkprofiel dan hebben we het met name om de anchors en de linkvormen die zijn gebruikt. Een SEO campagne starten met een linkprofiel dat niet helemaal in orde is zal vertraging opleveren. Het opschonen of corrigeren van het linkprofiel is dan ook zeker aan te raden.


Opschonen linkprofiel

Start SEO met een Schoon linkprofiel

Om geen vertraging op te lopen tijdens een SEO campagne is het verstandig om het linkprofiel voorgaand goed te analyseren op eventuele ongewenste links of verkeerde verhoudingen. Wij nemen dit werk graag voor u uit handen en geven u advies over de inzet van de opvolgende SEO campagne.


Linkprofiel Analyse

Wanneer u het vermoeden heeft dat de website van uw klant verkeerde verhoudingen of links heeft in zijn/haar linkprofiel, dan is het verstandig om dit eerst op te lossen voordat u start met een campagne. Wij zullen het linkprofiel van uw klant link voor link analyseren. Tevens zullen wij de verhoudingen in anchor, url en linkvorm gebruik analyseren. Uit deze analyses komt een advies rapport. In dit rapport geven wij advies punten die doorgevoerd zouden moeten worden om het linkprofiel weer in orde te maken. De uitvoering van deze adviespunten doen wij graag voor u.SEO analyse


Website optimalisatie


Linkprofiel Opschonen

Zodra wij het linkprofiel van uw klant in kaart hebben gebracht en hier een rapport van hebben gemaakt, dan zullen wij in overleg met u alle punten van aandacht uitvoeren. Dit wil zeggen dat wij misschien links zullen verwijderen die naar uw klant verwijzen of links zullen aanpassen of laten aanpassen. Links verwijderen of aanpassen op websites welke niet in ons of uw beheer zijn is erg lastig. Wij zullen in eerste instantie deze websites een aantal keren benaderen met het verzoek de link te verwijderen of aan te passen. Mocht er geen reactie hierop komen? Dan zullen wij, indien het om het verwijderen van een link gaat, de disavow tool van Google inzetten, om zo deze links uit te schakelen binnen Google. Zodra alle werkzaamheden uit het linkprofiel rapport zijn doorgevoerd brengen wij u hiervan op de hoogte en kunt u een succesvolle SEO campagne voor uw klant uitvoeren.
Opschonen Linkprofiel

Hieronder ziet u hoe wij te werk gaan om het linkprofiel van u klanten te analyseren en op te schonen. Dit om ervoor te zorgen dat de SEO campagne van uw klant naar behoren verloopt en direct een goede basis heeft.


ANALYSE LINKPROFIEL

We zullende het hele linkprofiel van uw klant in kaart brengen en deze link voor link analyseren.

ADVIES RAPPORT

Zodra de linkprofiel analyse is gedaan, maken we hier een advies rapport van. Hiermee informeren wij u wat de actiepunten zijn.

UITVOERING ADVIESPUNTEN

Zodra u onze adviespunten heeft ingezien gaan wij aan de slag om deze punten voor u uit te voeren op het linkprofiel.

SUCCES RAPPORT

Zodra wij alle adviespunten hebben uitgevoerd ontvangt u van ons een rapportage met de voltooide punten.
356x
Uitgevoerde Analyses


89%
Succes op Adviespunten


100%
Schoner Linkprofiel


100%
Betere Start bij SEO


Waarom Opschonen van het linkprofiel?


Betere Rankings

Door met een schoon linkprofiel van start te gaan met een SEO of linkbuilding campagne heeft u een goede basis.


Hogere Waardes

Door het opschonen van het linkprofiel zal de website in de meeste gevallen een hogere waarde krijgen.

Effectieve Strategie

Door eerst de basis van een website goed te krijgen hanteert u een strategie die effectiever zal zijn gedurende de campagne.


Goede Verhoudingen

Door het opschonen van een linkprofiel zullende verhoudingen beter worden als het gaat om linkvormen en verdelingen in anchors.

Hogere Trust

Door alle foute of spammy links uit het linkprofiel te filteren verhoogd dit de trust van de website bij Google.


Sneller Resultaat

Door te starten met een goede basis zal een opvolgende linkbuilding campagne betere resultaten opleveren.


SEO Specialisten

Onze SEO specialisten weten exact hoe een goed en geloofwaardig linkprofiel eruit moet zien. Met name in de ogen van Google. Onze SEO specialisten adviseren u graag over het linkprofiel van uw klant.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Senior SEO Specialist


Contact opnemen / Afspraak maken?


BEL ONS!

Wilt u een gepast advies over het linkprofiel van uw klant? Neem dan contact met ons op via 026 820 0068.

MAIL ONS!

Wilt u een gepast advies over het linkprofiel van uw klant? Neem dan contact met ons op via info@seooutsourcing.nl.