Website Structuur Optimalisatie

Binnen zoekmachine optimalisatie is een goede website structuur erg belangrijk. Niet alleen zodat uw bezoekers de weg goed kunnen vinden op uw website, maar ook voor Google. Google moet namelijk ook een duidelijk en snel beeld kunnen krijgen van de website van uw klant. Wanneer Google snel en duidelijk in beeld heeft hoe een website is opgebouwd, dan zal deze beter en makkelijker geïndexeerd worden. Zo zijn er meerdere zaken om rekening mee te houden bij de structuur van een website of webshop. Hieronder leggen wij u uit wat hierin belangrijk is en waarom dit belangrijk is:


Anchor tag verhoudingen

Website Structuur Verbeteren = Beter Vindbaar

Een duidelijke structuur levert uw klant een betere positie op in de zoekmachines. Omdat het voor zowel de bezoekers van de website als voor de zoekmachines duidelijker is hoe de website is opgebouwd.Waarom Structuur Optimaliseren?

Het optimaliseren van de website structuur is om verschillende redenen van belang. Naast dat het voor bezoekers van een website makkelijker wordt gemaakt om door de website heen te surfen, hecht Google waarde aan websites met een duidelijke structuur. Maar waar hecht Google dan waarde aan als het gaat om een duidelijke structuur? Voor Google moet het duidelijk zijn welke pagina’s bij elkaar horen of over een zelfde onderwerp gaan. Denk hierbij aan product categorieën in een webshop. Maar ook bij een zakelijke website zoals die van ons. Het is dan ook belangrijk om pagina’s binnen je website te groeperen en aan Google duidelijk aan te geven welke pagina’s binnen welke groep horen.


zoekmachine optimalisatie bureau


linkbuilding website


Hoe?

Als uw klant behoefte heeft aan meer structuur in zijn of haar website, dan kunt u dat als volgt door ons laten uitvoeren. Wij zullen de website van uw klant in kaart brengen en alle pagina’s verdelen in groepen. Wij zullen de url structuur hierop aanpassen en de interne links hierop inrichten. Doordat wij deze pagina’s groeperen wordt er meer relevantie op de website van de klant gecreëerd en geeft dit een duidelijke structuur aan bezoekers. Daarnaast weet Google op een snellere manier alle pagina’s binnen deze groepen te vinden en aan elkaar te koppelen. Hierdoor zal ook Google dit als relevantie binnen een website herkennen.
IN DE PRAKTIJK STRUCTUUR OPTIMALISATIE

Het optimaliseren van de website structuur is een behoorlijk tijdrovende taak. Hieronder ziet u hoe wij dit voor uw klanten aanpakken en dit optimaal kunnen uitvoeren.


IMPORTEREN PAGINA'S

We zullen alle pagina's binnen de website van uw klant in kaart brengen.

GROEPEREN PAGINA'S

We zullen de pagina's van uw klant groeperen op relevantie.

AANPASSEN URL's

Zodra we alle pagina's in relevante groepen hebben geplaatst zullen we hier de url structuur op aanpassen.

INTERN LINKING

We zullen o.b.v. de groepen de interne linkbuilding aanpassen zodat door Google deze pagina's snel vind.SEO Experts

Onze SEO experts helpen u graag bij het optimaliseren van de structuur van de website van uw klant. Hieronder worden u een aantal van onze experts voorgesteld.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Directeur / Oprichter


Website StructuurContact opnemen/ Afspraak maken?


BEL ONS DIRECT!

Bel ons op 026 820 0068 voor meer informatie over website structuur optimalisatie.

MAIL ONS!

Mail ons naar info@seooutsourcing.nl voor meer informatie over website structuur optimalisatie.