Mobielvriendelijke Website

Vandaag de dag is het hebben van een mobiele website niet meer weg te denken. Steeds meer mensen surfen via tablets en smartphones over het web. Ook hebben mobiele websites een positieve invloed op de resultaten in Google. Het mobielvriendelijk maken van een website is dan ook een onderdeel van website optimalisatie. Wanneer uw klant nog geen mobielvriendelijke website heeft is het dan ook aan deze klant aan te raden dit z.s.m. te realiseren. Vooral wanneer deze klant een SEO campagne wenst te gaan inzetten.


Mobielvriendelijke website

Toegankelijk met een mobielvriendelijke website

Een mobielvriendelijke website is toegankelijk voor elke web gebruiker. Hierdoor bedient u al het web verkeer en heeft uw klant een betere ervaring tijdens het surfen. Daarnaast heeft dit een positieve invloed op de zoekresultaten in bijv. Google. Zorg voor een mobielvriendelijke website voor uw klant.Is de website van mijn klant mobielvriendelijk?

Om erachter te komen of de website van uw klant mobielvriendelijk is ingericht in de ogen van Google, is er een tool om dit te controleren. Dit is de mobielvriendelijke test waarbij Google de website van uw klant hierop controleert. Deze tool is hier aan te roepen. Wanneer de tool van Google hierin aangeeft dat de website niet mobiel is geschaald of niet voldoende is geschaald dan dient u hier stappen voor te ondernemen. Deze stappen doorlopen wij graag voor u.


Linkbuilden

anchors inrichten linkprofiel

De voordelen

Het hebben van een mobiele website kent eigenlijk alleen maar voordelen. Zo bevordert dit het gebruikersgemak van de websitebezoekers van uw klanten. Daarnaast zal de website goed geschaald zichtbaar zijn voor bezoekers via een smartphone of tablet. Misschien nog wel het grootste voordeel van een mobiele website is dat Google hier veel waarde aan hecht. Google wil de beste surfervaring voor zijn gebruikers waarbij een mobiele website hier zeker aan zal bijdragen.
Stappen Plan

Zodra u het besluit heeft genomen om de website van uw klant door ons mobielvriendelijk te laten optimaliseren zijn er een aantal stappen welke wij doorlopen. Hieronder ziet u hoe wij dit voor uw klant aanpakken.


MOBIELE TEST

We zullen de website van de klant testen op de mobielvriendelijkheid. Op deze manier weten wij wat er geoptimaliseerd moet worden.

VERZAMELEN GEGEVENS

We zullen alle nodige gegevens verzamelen om die mobielvriendelijke optimalisatie te kunnen uitvoeren.

UITVOEREN WERKZAAMHEDEN

We zullende de mobielvriendelijke optimalisatie uitvoeren voor de website van uw klant.

CONTROLEREN WERKZAAMHEDEN

We zullen de website nog een keer testen met de mobielvriendelijke test van Google om er zeker van te zijn dat alles mobiel is.
100%
Mobiele Website


10x
Gebruiksvriendelijker


70%
Meer Bezoekers


80%
Beter VindbaarSEO Specialisten

Om de website van uw klant zo goed mogelijk mobielvriendelijk in te richten is kennis nodig. Deze kennis hebben wij in huis en kunnen de website van uw klant in veel gevallen altijd mobielvriendelijk maken zonder dat dit het design van uw klant aantast.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Senior SEO Specialist


Afspraak maken? / Contact opnemen?


BEL ONS DIRECT!

Wilt u weten wat wij voor uw klanten kunnen betekenen? Bel ons dan direct op 026 820 0068.

MAIL ONS!

Wilt u weten wat wij voor uw klanten kunnen betekenen? Mail ons dan direct op info@seooutsourcing.nl.