Meta Gegevens Optimaliseren

Elke pagina op een website bevat meta gegevens. Deze meta gegevens vertellen Google waar een pagina over gaat en hoe deze in Google weergegeven moet worden. Het optimaliseren van meta gegevens is dan ook erg belangrijk. U kunt hiermee namelijk aangeven hoe en waar u gevonden wenst te worden in Google. Bij meta optimalisatie lopen wij de volgende gegevens van de website van uw klant na:

  • Meta titel
  • Meta omschrijving
  • Koptitels
  • Alt= tags


Meta optimalisatie

White Label Meta optimalisatie

SEO outsourcing levert enkel en alleen white label SEO diensten. Zo kunnen wij meta optimalisatie ook op white label niveau aanbieden. Lees hieronder welke meta optimalisatie punten wij voor uw klant kunnen aanpakken.


De Meta Titel

De meta titel is de titel van een pagina welke voor elke pagina uniek is. Deze meta titel mag maximaal 65 tekens lang zijn. De meta titel omschrijft de pagina waarbij het verstandig is het zoekwoord(en) vooraan in de titel op te nemen. Wel moet hierbij worden opgelet dat de titel voor bezoekers word geschreven. Daarnaast is het zo dat deze titel ook als titel in Google wordt weergegeven. Het is daarom slim om deze uitdagend op te stellen zodat ”zoekers” sneller de website van jouw klant aanklikken. SEO Outsourcing loopt alle meta titels na en past deze aan indien nodig.


linkbuilding website


Meta omschrijving


De Meta Omschrijving

De meta omschrijving is net als de meta titel een unieke omschrijving van een webpagina. De meta omschrijving is een korte inleiding voor een webpagina die eveneens in Google wordt vermeld. Hierbij gelden dan ook dezelfde regels m.b.t. de opmaak. De lengte van een meta omschrijving moet tussen de 140 en 160 tekens lang zijn. Wanneer deze korter is dan 140 tekens, kan Google niet goed bepalen waar de pagina over gaat. Zodra hij langer is dan 160 tekens valt een deel van de meta omschrijving weg in Google zoekresultaten.De Koptitels

Als we het hebben over koptitels binnen de website optimalisatie dan zijn hier verschillende varianten in. Koptitels worden in bijvoorbeeld Word ook wel ”headings” genoemd. Deze koptitels dienen als inleiding op de content onder deze titels. Per webpagina mag er slechts één H1 koptitel aanwezig zijn, waarbij deze H1 koptitels de meest belangrijke is op een pagina voor de ogen van Google. Het is dan ook aan te raden in deze koptitel het zoekwoord mee te nemen. Alle overige koptitels mogen een H2, H3 of H4 bevatten. Deze koptitels mogen meerdere keren per pagina gebruikt worden. SEO Outsourcing loopt alle pagina’s van uw klant na om deze gegevens te controleren en indien nodig aan te passen.


linkbuilding specialist


alt= tags


De Alt= Tags

Google bots kunnen een afbeelding niet beoordelen als er geen alt= tag is opgegeven voor deze afbeelding. Wanneer er een alt= tag aan een afbeelding wordt toegevoegd, weet een Google bot wat er op een afbeelding wordt afgebeeld. Door afbeeldingen wordt er meerwaarde gecreëerd  voor zowel bezoekers als voor Google. Door het toevoegen van de alt= tag aan een afbeelding wordt er ook meer relevantie op de pagina gecreëerd. Het is dan ook aan te raden om het zoekwoord van deze pagina in de alt= tag te verwerken. SEO Outsourcing loopt alle afbeeldingen van uw klant na en zal deze correct invullen.
STAPPEN META OPTIMALISATIE

Om de meta optimalisatie in goede banen te leiden hebben wij hier een duidelijk stappenplan voor. Hieronder ziet u de stappen die wij nemen om de website van uw klant volledig na te lopen op meta optimalisatie punten.


SITEMAP IMPORTEREN

Bij de start zullen we alle pagina's uit de sitemap van uw klant importeren zodat we alle pagina's goed in beeld hebben.

NALOPEN META GEGEVENS

We zullen alle pagina's één voor één nalopen op alle meta gegevens, koptitels en alt= tags.

UITVOEREN OPTIMALISATIE

We zullen alle genotuleerde optimalisatie punten uitvoeren op de website van uw klant.

RAPPORTAGE META OPTIMALISATIE

Zodra alle optimalisatie punten zijn doorgevoerd zullen we u een white label rapportage sturen met het werk dat is verricht op de pagina's.SEO SPECIALISTEN

Om de meta optimalisatie voor uw klanten met succes op te leveren, hebben wij geweldig goede SEO specialisten in dienst die dit werk voor u kunnen uitvoeren. Hieronder vindt u een paar van onze SEO specialisten.

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Senior SEO Specialist


Contact / Afspraak Maken?


BEL ONS DIRECT!

Meer informatie over meta optimalisatie? Bel ons op 026 820 0068.

MAIL ONS DIRECT!

Meer informatie over meta optimalisatie? Mail ons op info@seooutsourcing.nl.