Content Optimalisatie

Een website zonder content is als een zakenman(vrouw) zonder agenda. Content optimalisatie is een belangrijk onderdeel van website optimalisatie. Google wil zijn/haar bezoekers de juiste informatie bieden bij een zoekopdracht. Zodra er geen content op een website staat, maakt u het Google heel moeilijk uw website te beoordelen op relevantie. Gebruik maken van goede en relevante content is dan ook cruciaal om gevonden te worden op specifieke zoektermen. SEO Outsourcing weet precies hoe Google content beoordeeld en hoe content optimalisatie toegepast moet worden.


Meta omschrijving

Content is King! Content optimalisatie

Heeft u weleens gehoord van de internet marketing uitspraak ”content is king”? Het is een uitspraak die voor SEO zoekmachine optimalisatie zeker gerechtvaardigd wordt. Lees hieronder welke white label content optimalisatie diensten wij u te bieden hebben.Content Verbeteren

Heeft uw klant al een website met voldoende content? Dan bestaat de mogelijkheid om deze content te verbeteren voor Google. Vaak is de content op een website met name gemaakt voor de bezoekers van een website, iets wat uiteraard heel goed is. Maar wanneer u aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie (SEO) dient u ook rekening te houden met relevantie. SEO Outsourcing loopt de bestaande teksten van uw klanten na en zal dit aanpassen zodat dit optimaal ingezet word voor bezoekers als voor Google.Content verbeteren

Content creatieContent Creatie

Heeft uw klant nog geen of te weinig content op zijn/haar website en wilt deze klant beter vindbaar worden in Google? SEO outsourcing heeft SEO specialisten copywriters in dienst die u graag helpen met content creatie voor deze websites. Hierbij wordt rekening gehouden met de leesbaarheid van bezoekers en de relevantie voor zoekmachines. Content creatie kan ingezet worden voor de volgende toepassingen:

  • Product/diensten content
  • Categorie (webshop) content
  • Blogbuilding (blogcreatie)
  • Informatie/landingspagina’s

Beter gevonden met Content optimalisatie


Landing Pagina's

Door het creëren van landingspagina's word de vindbaarheid op specifieke termen gestimuleerd.


Product Omschrijvingen

Heeft uw klant een webshop met veel producten? Schrijf voor elk product unieke content!

Blog Building

Met blogs houd u de website van uw klant actief en trekt de website meer bezoekers aan.


Content Creatie

Onze copywriters creëren goede en duidelijke content die leesbaar zijn en scoren in Google.

Content Verbeteren

Wij optimaliseren de content van uw klant met het oog op bezoekers en zoekmachines.


lezers Overtuigen

Met goed geschreven content overtuigd u lezers op een website en stimuleert u bezoekers.


SEO Copywriters

Onze SEO copywriters staan voor uw klanten klaar om uitdagende teksten te schrijven. Of het nu gaat om webshops, informatieve artikelen of sales letters. Onze copywriters geven de website van uw klant meer body en relevantie.

Contact opnemen / Afspraak maken?


BEL ONS DIRECT!

Bel ons op 026 820 0068.

MAIL ONS!

Mail ons op info@seooutsourcing.nl.