Concurrentie Linkbuilding

Linkbuilden o.b.v. de concurrenten van uw klant is een logische tactiek binnen zoekmachine optimalisatie. Theoretisch zou het namelijk moeten zijn dat wanneer u en uw concurrent dezelfde on-page en off-page optimalisatie zouden hebben, deze gelijkwaardig zouden moeten scoren in de zoekmachines. de werkelijkheid is echter natuurlijk maar fictief en onmogelijk. Met deze dienst zullen wij o.b.v. de grootste concurrenten van uw klant een linkbuilding campagne opzetten.


linkbuilden obv concurrenten

Backlinks welke uw concurrenten ook ontvangen?

Een mooie manier om de autoriteit en de positionering van uw klanten te verbeteren is een linkbuilding campagne o.b.v zijn of haar concurrenten. Uiteraard gaan wij hierbij uit van de online concurrenten van uw klant.Concurrentie Analyse

Bij een linkbuilding campagne o.b.v. concurrenten zullen wij de belangrijkste online concurrenten van uw klant in kaart brengen. Dit kunnen 5 concurrenten zijn, maar ook 10 of meer. Van al deze concurrenten maken wij een linkanalyse rapport waarin wij de backlinks van deze concurrenten zullen beoordelen. Deze backlinks beoordelen wij op een aantal kwaliteitskenmerken en potentieel. Hieruit vormt zich een lijst met potentiële linklocaties voor uw klant.


Concurrentie analyse


linkbuilding specialist


Uitvoeren Concurrentie Linkbuilding

Nadat wij een duidelijk beeld hebben gemaakt met de concurrentie analyse zullen wij alle verzamelde potentiële linklocaties gaan benaderen. In sommige gevallen is het direct mogelijk eenzelfde backlink te plaatsen zonder contact op te nemen met de webmaster. Indien dit niet het geval is? Dan zullen wij contact zoeken met de webmasters van de websites uit onze analyse. Deze webmasters zullen wij in eerste instantie per mail benaderen en bij geen gehoor telefonisch proberen te bereiken. Met uiteraard als doel een gelijkwaardige backlink net als de concurrent.
Uitvoering Linkbuilden o.b.v. Concurrenten

Hieronder vindt u een duidelijke lijn met hoe wij de concurrentie linkbuilding van uw klanten zullen opbouwen en uitvoeren. Door deze structuur aan te houden behalen wij het beste resultaat voor uw klanten.


VERZAMELEN LINKLOCATIES

We zullen alle linklocaties van een aantal concurrenten verzamelen in een overzicht. Dit kunnen meerdere concurrenten zijn.

BEOORDELEN LINKLOCATIES

De verzamelde links van de concurrenten zullen we beoordelen op relevantie, kwaliteit en haalbaarheid.

BENADEREN WEBMASTERS

De selectie linklocaties zullen we gaan benaderen om zo ook voor uw klant hier een vermelding op te kunnen verkrijgen.

RAPPORTAGE & ANALYSE

U ontvangt van ons een overzicht van de benaderde websites en de succesvol geplaatste backlinks voor uw klant.SEO Specialisten

Om een succesvolle concurrentie linkbuilding campagne met succes af te ronden, zijn gespecialiseerde SEO specialisten nodig. Hierbij is een goede analytische en communicatieve instelling van groot belang.

Contact opnemen / Afspraak maken?


BEL ONS!

Wilt u voor uw klant een concurrentie linkbuilding campagne starten of wenst u hier meer informatie over? Neem dan contact op via 026 820 0068.

MAIL ONS!

Wilt u voor uw klant een concurrentie linkbuilding campagne starten of wenst u hier meer informatie over? Neem dan contact op via info@seooutsourcing.nl.